La Terenuri

Close

Implica-te si tu!

Dacă vrei să te alături inițiativei noastre o poți face în mai multe feluri:

+ Hai Voluntar și ne poți ajuta la pregătirile următoarelor evenimente din perioada 24-29 aprilie, 21 mai și la Zilele Mănășturului din perioada 26-28 mai 2017!

+ Dacă deții skills-uri practice, atunci hai între 16 și 25 mai să ne ajuți să construim un nou spații temporar dedicat evenimentelor culturale, mobilier urban și o scenă urbană dedicată evenimentelor din zonă, toate vor crea o atmosferă relaxantă și ne vom putea bucura toți de iarba verde.

+ Donează cât poți tu și vei fi și tu parte din schimbarea cartierului! Cu banii adunați vom acoperi costurile legate de materiale, mâncare pentru voluntari, artiști care vor urca pe scena nou creată.

În plus, dacă ne ajung banii putem acoperi și costurile primului ziar de cartier la care (încă) lucrăm.

Fii și tu parte din povestea noastră!

Fii parte din co-producerea spațiului de La Terenuri, dăm o nouă față acestui loc care merită mai mult!

Noi visăm un cartier mai bun, vii cu noi în această călătorie? Alegând să ne susții contribui la un proiect complex de ecologie urbană, urbanism participativ, cetățenie activă, un proiect comunitar care propune activ noi moduri de a rezolva probleme sufocante ale orașului.

Puteți dona în contul asociației noastre:

Asociația Colectiv A Banca Transilvania, Sucursala Eroilor, Cluj, Cont: RO24BTRL01301205U2876801 CUI: 26585880

Dacă doriți mai multe informații despre proiectele și activitățile pe care le planificăm în perioada următoare, ne puteți contacta la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Loading...
Loading...