Sari la conținut

joi

10

sept. 2020

FMR – forme ușoare de performativitate | 10 septembrie

Parcul Feroviarilor / ora 18:00 / 2 h

Iată-ne ajunși și la ultima întâlnire #FMR! Vă așteptăm joi, 10 septembrie, de la ora 18:00, în Parcul Feroviarilor, unde alături de Oana Hodade și Lucia Mărneanu ne vom lăsa inspirați de ceea ce ne înconjoară și ne vom juca și vom experimenta (cu) forme ușoare de performativitate.

Înscrierile se fac simplu aici: https://forms.gle/b4yWjr8wxzZPknAX6

Locurile sunt limitate. Participarea este gratuită. Curiozitatea e bine-venită.Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță, igienă și distanțare socială.*Purtarea măștii este obligatorie
*La intrare vi se va măsura temperatura (max. admis 37.3 grade)
*Vă încurajăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție
*În cazul în care prezentați simptome sau nu respectați măsurile de protecție, accesul la eveniment nu va fi posibil.


Despre moderatori:
Oana Hodade trăiește și lucrează la Cluj. A absolvit Universitatea de Arte din Tîrgu-Mureș. Cu o educație formală în artele spectacolului, și-a extins treptat interesul către performativitate, peisaj sonor, imagine, text și ilustrație. Explorează fragilitatea, senzualitatea și spațiul personal, creând lucrări care se concentrează pe redarea de experiențe și senzații. Munca ei are și o dimensiune pragmatică; lucrează alături de structuri independente în producția și promovarea artei contemporane și editează cărți.

Lucia Mărneanu este o artistă stabilită la Cluj. A absolvit secția de grafică la UAD și secția de actorie la UBB. A colaborat, fie ca actriță, fie ca ilustrator, cu regizori ca Sinko Ferencz, David Schwartz, Cristian Ban, Leta Popescu, Andreea Iacob. În prezent pictează pereți, activând sub numele de Dunga. Cel mai recent proiect al ei este jurnalul grafic ”An Almost Political Diary” (ed. Idea 2019).


#FMR este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe detalii:

Open Access