Sari la conținut

Prezenta Politică de confidențialitate explică modul în care Asociația Colectiv A colectează, utilizează și gestionează informațiile tale cu caracter personal.

Noi, echipa Asociației Colectiv A, ne angajăm să îți protejăm și să îți respectăm confidențialitatea. Obținem informațiile tale cu caracter personal (adresa de e-mail) atunci când te abonezi la newsletterul nostru și le folosim pentru a-ți trimite informații și actualizări referitoare la expozițiile, spectacolele și evenimentele viitoare. Păstrăm aceste informații în medii sigure, fiind protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoană fizică.

Declar că am luat act de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și prin prezenta îmi dau acordul Asociației Colectiv A pentru prelucrarea datelor mele cu caracter personal (nume, prenume, adresă de e-mail), în vederea atingerii scopului legitim propus, respectiv trimiterea de informații și actualizări referitoare la expozițiile, spectacolele și evenimentele viitoare. 

Am luat act de drepturile mele privind:

Dreptul la informare – pot solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor mele personale;

Dreptul la rectificare – pot solicita rectificarea sau completarea datelor personale;

Dreptul la retragere a consimțământului și ștergerea datelor – pot retrage consimțământul oricând și solicita ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau scopul legitim propus s-a atins;

Dreptul de a depune plângere – pot depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.